Benvinguts/de qué anirà això?

Aquesta és la primera entrada del meu bloc personal, i el faré servir una mica de presentació, així que explicaré una mica els que seran els futurs continguts que hi podreu trobar.

El que tinc pensat d’escriure en aquest bloc seran generalment les meves opinions sobre diversos temes o fets relacionats amb l’actualitat, i crítiques o recomanacions de les pel·lícules que vegi, o llibres que hagi llegit.

En segon lloc parlaré també sobre temes relacionats amb el meu web dedicat a l’humor “De tot i més.cat“, i un altre que està en projecte i serà presentat molt aviat.

Aquests temes i potser alguns més seran dels que escriuré en aquest bloc.

Pel que fa a la meva persona, ja m’anireu coneixent a través dels meus escrits (els que no em coneixeu ja, esclar…).

Aquesta entrada ha esta publicada en Coses meves. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>