De tot i més.cat: Muntarem parada per l’11 de setembre!

unicefEl proper 11 de Setembre jo mateix i l’amic Andreu Bassols de “De tot i més.cat” i “Eines.cat” respectivament participarem de la Mostra d’entitats dels Països Catalans muntant conjuntament una parada per a donar-nos a conèixer i vendre samarretes amb el lema “unicéf: Una Nació Independent Catalana És Factible”. Per sisè any consecutiu Gent de la Terra organitza l’esdeveniment a l’Avinguda Lluís Companys de Barcelona, a tocar de l’Arc de Triomf. Us hi esperem!

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>