Joan B. Culla esmenta PostIndependència

PostindependènciaJoan B. Culla, historiador i escriptor català, fa un article que publica al diari espanyol “El País”, sobre la Diada Nacional de Catalunya, titulat “Una Diada peculiar“, on explica les seves impressions sobre el darrer 11 de setembre, i la meva sorpresa ve quan escriu: “…la reciente Diada se ha singularizado también por la eclosión de plataformas soberanistas o independentistas extra, supra o interpartidarias: a los ya más o menos conocidos Fòrum Català Pel Dret a l’Autodeterminació (FOCDA) y Plataforma Pel Dret de Decidir hay que añadir ahora Sobirania i Progrés, el Cercle d’Estudis Sobiranistes, Catalunyacció, Araítaca, Estatpropi.cat, Postindependència y alguna más que seguramente se me escapó.”

Efectivament, esmenta PostIndependència, el meu nou web dedicat a la independència de Catalunya, i especialment en que canviarà el nostre país després de la independència.

És un orgull veure que aquest projecte que encara està naixent apareix al costat de plataformes tant consolidades com la “Plataforma pel dret de decidir”, o “Sobirania i progrés”, i espero que algun dia pugui tenir un cert ressò, al marge d’un petit esment en un article crític amb aquests moviments.

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>