Més Diada (II)

La Diada en menor mesura també la vaig gaudir com a visitant, ja que vaig donar un parell de voltes ràpides per la Mostra d’entitats dels Països Catalans, i em vaig adonar de que aquest esdeveniment cada any és més gran, i pren més rellevància.

Al migdia l’amiga Anna Peña em va venir a veure a la meva parada, i tal com havíem planejat uns dies enrere vam anar a la parada d’Òmnium Cultural, a saludar a l’il·lustre blocaire Saül Gordillo, que em va signar el seu llibre “Nació.cat” (un llibre que no cal dir que recomano a tothom que tingui curiositat per saber com es va desenvolupar el PuntCAT), en podeu veure la fotografia del moment publicada pel mateix Saül, quan poc després vaig aprofitar per donar-li uns pamflets de les webs que promocionàvem a la parada.

I a la tarda em vaig aturar també a la parada de la “Plataforma pel dret de decidir“, per donar suport a la campanya “Decideixo decidir” que han emprès juntament amb “Sobirania i Progrés” consistent en recollir signatures per demanar el traspàs de les competències en la convocatòria de referèndums a la Generalitat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>