Presentació de Nació.cat a Tarragona

Nació.cat a TarragonaAquest cap de setmana sóc a Tarragona, i m’assabento per la meva xicota (que és d’allà, i per això hi sóc) de que el divendres a la llibreria “La Capona” hi fan la presentació del llibre d’en Saül Gordillo “Nació.cat”, un llibre que ja vaig llegir fa uns mesos, quan va sortir a la venda, i que el recomano ferventment a tothom que li interessi com es va desenvolupar tot el procés d’aprovació del domini PuntCAT.

Tot i que ja havia llegit el llibre la presentació va ser molt enriquidora tant per les explicacions d’en Saül, com sobretot pel punt de vista de’n Manel Sanromà, un dels màxims impulsors del PuntCAT, que ens va explicar algunes interioritats i anècdotes molt interessants i divertides.

A la fotografia (extreta del Saló dels Penjats) hi podem veure d’esquerra a dreta el llibreter Pitu Rovira, en Saül Gordillo, en Manel Sanromà, i en Jordi Salvat (del “Saló dels Penjats”) qui va organitzar la presentació.

En Manel Sanromà és una de les persones més importants del nostre país en el món d’internet, ja que durant l’inici de la campanya del PuntCAT estava a la cúpula de la Internet Society, va ser fundador de Tinet la primera xarxa ciutadana del país a Tarragona, va ser el primer president de la fundació PuntCAT, i actualment és professor de la Universitat Rovira Virgili i director de sistemes d’informació de la Xarxa Santa Tecla.

En Manel explicà alguns detalls de la candidatura, com per exemple la necessitat de dur-ho a terme discretament, ja que d’altra banda segurament no s’hauria aprovat.

Potser caldria prendre nota de l’èxit del PuntCAT, per començar a fer les coses de la mateixa manera en d’altres àmbits, com el de les seleccions esportives catalanes, o qui sap si per poder muntar un referèndum d’autodeterminació amb reconeixement d’institucions internacionals.

Aquesta entrada s'ha publicat en Llibres i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>