Es sorteja el sou de l’alcalde de Reus

Ariel Santamaria amb la participació de loteriaLa CORI (Coordinadora Reusenca Independent), presenta el seu número de loteria, el 79903, un número bonic, si no fos perquè curiosament coincideix amb el sou anual de l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, l’alcalde més ben pagat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Mentre alguns ens aniria bé que ens toqués la loteria, a d’altres ja els ha tocat… Que hi diu l’alcalde?

El fenomen de la CORI encapçalat per l’Ariel Santamaria, és força interessant més enllà de que el líder del partit reusenc vagi vestit d’Elvis als plens de l’ajuntament. El que semblava que només seria un partit freak, accentuat pel gran abstencionisme i decepció general amb els partits hegemònics, resulta que té iniciatives imaginatives alhora que interessants, i de tant en tant surt als mitjans catalans.

No fa gaire l’alcalde va prohibir que un regidor electe de l’ajuntament pogués casar a ningú, només pel simple fet que ho anava a fer vestit d’Elvis, al més pur estil de “Las Vegas”, i a més, hi havia gent que ja ho havia demanat (cal recordar que el propi Ariel Santamaria va ser casat pel pare Jony).

Recentment, va complir la seva promesa de fer publica la seva nòmina de regidor, a la pàgina web del partit. Que segons diuen com que a l’ajuntament sabien que la farien publica només li van posar un 2% d’IRPF per tal de que la nòmina fos més inflada.

Jo si fos reusenc potser dubtaria de votar un partit del “BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus)”, com anomenen ells als partits convencionals, i optar per la CORI i el seu juantxisme.

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>