M’ha tocat un llibre!

llibreregalpuntcatFa uns quants dies que vaig rebre una nota de premsa de la fundació PuntCAT que explicava que han presentat un estalvi de pantalla que es diu “Mots amb cara i ulls” en motiu de la presència de la cultura catalana a la Fira del Llibre de Frankfurt 2007, i que us podeu descarregar al seu web.

És un estalvi de pantalla interessant perquè van apareixent tres parts de la cara (el front, els ulls i el nas, i la boca i la barbeta) de diferents autors barrejades de forma aleatòria, al costat d’una cita seva, o d’alguna frase d’algun llibre seu, alhora que coneixes nous autors, o bé els redescobreixes.

A part de la vessant divulgadora de la literatura catalana, té una part més lúdica, i és que quan queden alineades les tres parts de la cara d’un mateix autor, t’apareix un codi en pantalla, que pot estar premiat amb un llibre signat pel seu autor.

Jo ja me l’he instal·lat al meu ordinador i a més ja m’ha donat bons resultats, perquè precisament he estat premiat, i la foto que ha sortit era la de’n Joan-Lluís Lluís.

Ara només em falta saber quin és el llibre, si és d’aquest mateix autor, i quant trigaré a rebre’l…

Per tant us el recomano.

Aquesta entrada s'ha publicat en Llibres i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>