En MIKIMOTO es munta una botiga a Nova York

botiga-mikimotoAquest migdia al Telenotícies de tv3 han recomanat un web (EveryScape.com) per passejar virtualment per diferents ciutats americanes, i mentre estava donant un tomb virtual per la 5ena Avinguda de Nova York, m’he topat amb una botiga que es diu Mikimoto, i jo com a gran fan de’n Miquel Calçada, lògicament m’he recordat del seu antic “nom de batalla”, i irònicament he pensat: “si que està forrat en Mikimoto que s’ha muntat una botiga a Nova York i tot… potser va aprofitar algun viatge de l’Afers Exteriors per muntar-la” lògicament després, tot encuriosit pel descobriment, he cercat “mikimoto” al Google per saber de que es tractava, i és una multinacional Japonesa fundada per en “Kokichi Mikimoto” dedicada a la joieria amb botigues arreu del món.

Bromes a banda, cal recordar que diumenge que ve, 16 de desembre, en Miquel Calçada presentarà durant més de 12 hores la 16ena edició de “La Marató de tv3“, que enguany estarà dedicada a les malalties cardiovasculars.

Aquesta entrada ha esta publicada en Coses meves. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>