VolemUnCATnoUn.es (No a “Jóvenes en Red”!)

volemuncatnounesEl passat 15 de gener, es va iniciar el pla “Jóvenes en Red” del Ministeri d’Indústria del “Gobierno de España”, que consisteix en regalar dominis .es als joves segons diuen “para fomentar que los jóvenes Internautas establezcan y desarrollen su presencia personal y social en Internet.”

Jo mai m’hauria pensat que demanaria un domini .es, però ja n’he demanat un, i és que tampoc havia pensat mai que es podria demanar un domini .es contra els dominis .es i gratis! Així que quan se’m va acudir vaig decidir de crear un web per fer una campanya contra el pla “Jóvenes en Red” i contra el domini .es. I que millor que fer el web calcant l’aspecte de la seva campanya però canviant-ne el contingut?

Una setmana després de demanar el domini, encara espero resposta sobre si se’m concedeix o no, confio que si, perquè em sembla que no conté cap de les paraules prohibides en els registres dels .es, simplement deuen estar saturats després de l’allau de peticions que hauran rebut.

Per a llegir el manifest, i adherir-vos-hi, podeu entrar al web de la campanya, que té com a adreça provisional: http://volemuncatnounes.detotimes.cat/.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanyes i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>