Comparem els vídeos de suport als candidats (Obama-Zapatero-Rajoy)

Aquests darrers díes s’ha parlat molt als mitjans catalans del Super-dimarts, i que si Obama que si Clinton… i es poden criticar moltes coses dels americans, però a molts ens agradaria poder triar el candidat del partit amb el qual ens identifiquem més… sense entrar en que qualsevol cosa que fan es converteix en un espectacle.

No se si això es pot fer, però si comparem els vídeos de suport als candidats a la presidència del govern espanyol amb el del precandidat Barak Obama detectem unes petites diferències… i és que en Barak Obama es veu que il·lusiona molt a una part de la societat americana, per la seva mística, per la dosi d’autoajuda del “Yes, We Can” (Sí, nosaltres podem), pel seu to de gairebé telepredicador, per apel·lar als sentiments, en definitiva, per la imatge del canvi, i el vídeo de suport l’han protagonitzat destacats actors i músics de prestigi mundial.

En canvi a Espanya es troben dos candidats, que son els mateixos de fa quatre anys, que un s’ha passat tot aquest temps prometent, i incomplint les seves promeses, i l’altre insistint en la teoria de la conspiració… no hi ha canvi, no hi ha il·lusió… i els únics vídeos que s’han creat per donar-los suport, són el d’un jubilat tocant la guitarra, i el de la “Asociación Popular de Espanya en Colombia” (APE-COL).

Podeu veure’ls tots a continuació, i comparar, diuen que les comparacions son odioses… això deuen pensar els dos candidats espanyols quan veuen el de l’Obama.

Vídeo de suport a en Barak Obama:

Vídeo de suport a en Jose Luís Rodríguez Zapatero:

Vídeo de suport a en Mariano Rajoy:

Aquesta entrada s'ha publicat en Política i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>