La Catalunya Realista

Capçalera de La Catalunya Realista
El meu “comPRATiota” (del Prat de Llobregat, com jo) Lluís Pérez, i en Roger Tugas, ambdos blocaires, han inaugurat un bloc col·lectiu no partidista anomenat “la Catalunya realista“, que té per objectiu donar arguments des d’un punt de vista catalanista i d’esquerres per no votar al PSC-PSOE en les properes eleccions espanyoles.

El nom del bloc juga amb el lema preelectoral de la candidata del PSC per la demarcació de Barcelona Carme Chacón: “la Catalunya Optimista”, però donant-li una vessant “realista”, i mai millor dit, perque Catalunya en els darrers temps pot estar de tot menys optimista: la crisi de les infraestructures, l’estatut pendent de la resolució del tribunal constitucional, el dèficit fiscal de 19.000 milions d’euros el 2007, les promeses incomplertes de Zapatero…

El bloc està obert a la participació de qualsevol persona catalanista i d’esquerres que vulgui contribuïr a l’assoliment dels objectius del bloc. I m’han convidat a participar-hi publicant-hi articles. Avui mateix han publicat el meu article “Zapatero ja no és president, és candidat” que ja vaig penjar fa uns dies aquí al meu bloc personal, i ja estic preparant-ne de nous.

Entreu-hi: http://lacatalunyarealista.wordpress.com/

Aquesta entrada s'ha publicat en Política i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>