Material promocional (de la campanya VolemUnCATnoUn.es)

He habilitat un nou apartat al web de la campanya anomenat “Enllaça’ns“, on hi podreu trobar bàners, i avatars per a fòrums, o programes de missatgeria instantània (com Messenger, Gtalk, o d’altres variants) de la nostra campanya.

Si voleu promocionar la campanya només heu de copiar el codi corresponent al bàner que us agradi més i enganxar-lo a la plantilla del vostre bloc, web, o a la signatura dels vostres missatges en fòrums.

Per altra banda per fer servir els avatars, només us haureu de descarregar la imatge corresponent a la mida d’avatar que necessiteu i canviar-lo al vostre programa de missatgeria instantània, o en el vostre perfil d’usuari dels fòrums de discussió en els que participeu.

A continuació us mostro els diferents bàners i avatars que trobareu a l’apartat “Enllaça’ns“.

Bàners:

VolemUnCATnoUn.es

VolemUnCATnoUn.es

VolemUnCATnoUn.es

Avatars:

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanyes i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>