Avui ha plogut: Si cal, cada dia rento el cotxe!

pantaMolta gent es queixa tot sovint de que cada vegada que renta el cotxe plou, a mi no m’ha passat gaires vegades, però ahir vaig rentar el cotxe al vespre, i aquest matí quan l’he agafat per anar a treballar estava plovent… Desgraciadament ha fet bo l’embarbussament: “De ploure plou, però pel que plou, plou poc”, però tota pedra fa paret, i convé que plogui per poc que sigui, per això proposo als que son més malastrucs que jo en aquest tema, que rentin el cotxe més freqüentment, i així ho faré jo també. Ja que som molts els malastrucs, cal que positivem la nostra malastrugança i salvem el país de la sequera! Faig extensiva aquesta crida a tot el país, perquè cal que plogui a tot arreu, però la adreço també molt especialment a la gent que viu al voltant de les capçaleres dels rius.

Aquest passat cap de setmana he posat una enquesta a “De tot i més.cat“, relacionada amb el tema de la sequera qüestionant sobre la preocupació respecte aquesta situació. Si hi voleu participar entreu al web i al menú de la dreta la teniu a la vostra disposició…

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>