Presentació del llibre: Retalls del present i passat de Jordi Ribas i Martí

retalls-jordiribasDemà, divendres 18 d’abril a les 19.30, el meu cosí Jordi Ribas i Domènech presenta a l’Hotel d’entitats del Prat, el llibre pòstum del nostre avi. Aquest llibre, s’ha encarregat de fer-lo el meu cosí, ordenant i reescrivint alguns articles de l’avi publicats al periòdic local Delta, i d’altres d’inèdits, on parla de la seva vida, i de la Història del Prat de Llobregat, i del nostre barri, la Barceloneta (la del Prat, no la de Barcelona).

Jo també hi he tingut una implicació més o menys directa en el procés, ja que durant una bona temporada, vaig transcriure els escrits de l’avi que es publicaven al periòdic Delta, tot i que la feinada que ha estat fer el llibre és tota mèrit del meu cosí Jordi, que ha fet un treball excel·lent.

Finalment s’acomplirà la il·lusió del nostre avi, encara que ell no la haurà pogut veure per només mig any…

Hi esteu tots convidats, a més, al final de la presentació hi haurà un petit refrigeri per gentilesa d’Amics del Prat.

Per a més informació, podeu entrar al bloc del llibre.


Mostra un mapa més gran

Aquesta entrada s'ha publicat en Llibres i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>