Per Mònica Terribas el relleu en la direcció de TV3 no és notícia

terribasEn el programa informatiu “La nit al dia”, del passat dijous 9 de maig del 2008, la seva directora i conductora Mònica Terribas (fins aquest mateix dia), no esmenta la notícia del dia de la pròpia casa. És que infravalora el seu nou càrrec? O és un atac de modèstia? Fins hi tot una amiga meva em destaca que en llegir les portades dels diaris, l’AVUI se’n feia ressó, i llegeix totes les notícies de la portada obviant la que parla sobre ella…

Quan he rebut la notícia, he de dir, que he tingut una sensació agredolça, d’entrada sembla una bona notícia que una gran professional del periodisme, amb unes conviccions nacionals prou clares, agafi les regnes de la que hauria de ser “la Televisió Nacional de Catalunya” (potser pugui fer-hi alguna cosa…), i espero que la deixin treballar en condicions. Però per altra banda ens quedarem orfes, d’una entrevistadora tant incisiva i punyent com aquesta, i que segurament no la tornarem a veure mai més presentant un programa a tv3… Potser quan abandoni el càrrec podrà ser columnista en algun diari… (com en Joan Oliver amb les seves Engrunes…)

Va estar molt bé en Tomàs Molina, que amb el seu particular sentit de l’humor, la va tractar de vosté durant tota la seva intervenció al darrer programa de la Mònica Terribas, per mostrar el seu respecte a la nova cap…

Finalment s’acomiada de l’audiència dient que el programa continuarà amb algú altre al capdavant, i diu: “Sempre al servei del poble”, que està molt bé que tingui clar que treballar als mitjans de comunicació públics, és alhora treballar pel país.

Aquesta entrada s'ha publicat en Opinió i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>