Per un acord de l’ajuntament tindrem ‘pericos’ als Espais naturals del Delta

pericos_al_pratEl passat divendres 16 de maig del 2008, l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, i el president de l’RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, han signat un acord per tal que aquest club difongui entre els seus socis i col·laboradors, el patrimoni natural del Prat, i més concretament dels Espais naturals del Delta. Així doncs, ben aviat, serà molt freqüent veure una nova espècie d’au (sense ales) als espais naturals del Delta…

El mateix Sánchez Llibre, en referència al nou estadi que s’està construint entre el Prat i Cornellà, deia metafòricament: “Sabem molt bé que aquesta zona és patrimoni de les aus, i nosaltres, com pericos, també volem que aquesta sigui la nostra zona”.

Per a més informació:

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>