Crítica de cinema: Star Wars: the Clone Wars

a_clonewarsL’acció està situada entre els episodis II i III d’Star Wars, enmig de les guerres clon, on en Anakin Skywalker, juntament amb la seva nova i jove padawan (Ahsoka Tano), els encarreguen una perillosa missió d’una importància clau per al desenvolupament de les guerres clon.

Aquesta pel·lícula és força entretinguda, es prenen la llicència d’afegir-hi alguns tocs d’humor, amb un to més desenfadat que a la resta de pel·lícules de la saga. Malgrat tot li sobren alguns minuts…

Títol original: Star Wars: the Clone Wars
Nacionalitat: EUA
Gènere: Animació 3D / Ciència ficció
Any: 2008
Durada: 90 minuts
Estrena a Catalunya: 29 d’agost del 2008
Director: Brian O’Connell, Dave Bullock
Doblada al català:
Producció: Lucasfilm
Pàgina web oficial

Caròmetre:

El caròmetre és un mètode que se m’ha acudit per valorar l’acceptació de la pel·lícula entre el públic, i consisteix simplement en fixar-se una mica en la cara que fa la gent quan s’encenen els llums i comencen a sortir de la sala. (No és cap gran invent, però segurament és un mètode molt més orientatiu per al gran públic que no pas el de les estrelletes que els crítics convencionals posen qui sap en base a que…)

Aquesta entrada ha esta publicada en Cinema. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>