Novetats pratenques a internet

eptv16Sembla que hi ha moviments a la internet pratenca, fa alguns dies quan vaig llegir el programa de la Festa Major del Prat, ja em vaig sorprendre força en veure un anunci que posa “mira! www.elprat.tv”, ràpidament vaig còrrer a teclejar la adreça al meu Firefox i em redirigia al web d’El Prat Ràdio, vaig pensar que l’ajuntament està preparant una televisió per internet… cosa que crec que ja podem afirmar sens dubte tornant a entrar a www.elprat.tv on ara hi surt una imatge que anuncia que s’inaugura el proper dia 26 de setembre, coincidint amb la festa major.

No només hi ha aquesta novetat a la internet pratenca, jo mateix, estic acabant un projecte, que ben aviat presentaré relacionat amb el Prat, i sembla que a Amics d’El Prat també s’estan movent…

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>