Pratencs.cat, elprat.tv, Amicsdelprat.cat: Festa Major!

pratencsCom ja vaig avançar fa uns dies, al Prat hi ha importants novetats internàutiques. Coincidint amb la Festa Major s’ha inaugurat un nou mitjà de comunicació públic: elprat.tv, que consisteix en una televisió per internet que tractarà l’actualitat local en vídeos de prop d’un minut de durada (al final de l’article enllaço el primer vídeo de presentació d’aquesta nova TV-IP).

Per altra banda veig que l’associació “Amics del Prat” ja ha obert al públic el seu web, que trobareu a l’adreça www.amicsdelprat.cat amb informació sobre aquesta important entitat pratenca, i sobre les activitats que duen a terme.

En el terreny personal fa alguns dies que estic contactant amb blogaires pratencs, associacions, i d’altra gent per donar a conèixer Pratencs.cat, la comunitat de blogs pratencs, que consisteix en un agregador de blogs, per a poder llegir i descobrir tots els blogs pratencs des d’un sol web, per això convido a tots els blogaires pratencs a adherir-s’hi. I per altra banda obrim un servei d’allotjament de blogs basat en wordpress, per a facilitar que tots els pratencs se’n puguin obrir un amb adreces del tipus http://pratencs.cat/elteublog/.

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>