El pratenc Pere Izquierdo dimiteix com a director del Museu d’Arqueologia de Catalunya

pere_izquierdoSegons que llegeixo tant a NacióDigital.cat com a l’AVUI.cat, el pratenc Pere Izquierdo dimiteix com a Director del Museu d’Arqueologia de Catalunya per desavinences amb el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, i el seu nou pla de museus, tot lligat amb la precarietat presupostària en que es troba el Museu que fins ahir dirigia. Al seu blog personal podeu llegir-hi la carta de comiat (que va enviar als mitjans de comunicació), on s’hi entén la seva frustració, i fa un balanç final d’aquests “dinou mesos i vuit dies” de la seva gestió.

Personalment -i més en els temps que corren- el felicito per haver tingut el coratge necessari per dimitir quan ha vist que la situació no tenia remei, i no apoltronar-se aferrant-se al càrrec com tants d’altres fan, i tornar amb tota la seva humilitat a la seva antiga feina.

* Fotografia de Pere Izquierdo davant l’Esculapi, de Cristina Calderer apareguda al diari AVUI.

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>