Dissabte 22 de novembre: 4t Scrabble en català del Prat

4t Scrabble en català del PratAquest proper dissabte 22 de novembre a les 9.30 del matí tindrà lloc el 4t Scrabble en català del Prat organitzat pel Club Scrabble el Prat, per aquest motiu, emplaço a tots els aficionats al joc de les paraules encreuades a venir al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa per a participar-hi.

El torneig consistirà en 5 rondes, tres al matí, i dues a la tarda, amb dues hores per dinar entremig. Els enfrontaments es duran a terme de forma clàssica d’un contra un, on els emparellaments se sortejaran mitjançant el sistema suís partint de la darrera actualització publicada del Barruf.

Disposeu de tota la informació detallada, i us hi podreu inscriure, al blog oficial del torneig, que ha estat fet amb el servei de blogs de Pratencs.cat, per aquest fet figura el logotip de la comunitat de blogs pratencs al cartell del torneig.

Aquesta entrada s'ha publicat en Scrabble i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>