Pel·lícula: Mi nombre es Harvey Milk

harveymilkUn executiu gai de Wall Street, decideix deixar la feina, i traslladar-se al barri del Castro de San Francisco, per a fer un canvi a la seva vida i sortir de l’armari. Allà munta una botiga de fotografia, que ben aviat es converteix en un punt de trobada al barri, però descobreix també els recels de la gent del barri, i la repressió de la policia, fins que s’acaba convertint en un activista en favor dels drets gais, i més tard en el primer càrrec polític obertament gai, quan aconsegueix ser elegit regidor a l’ajuntament de San Francisco.

És una pel·lícula molt interessant no tan sols pels fets històrics que explica, i per la causa que defensa, sinó que també ho és per veure com una persona s’entrega en cos i ànima per la defensa d’una causa justa fins a les darreres conseqüències.


Títol original: Milk
Nacionalitat: EUA
Gènere: Biogràfica
Any: 2008
Durada: 128 minuts
Estrena a Catalunya: 9 de gener del 2009
Director: Gus Van Sant
Repartiment: Sean Penn, Emile Hirsch, Josh Brolin, Diego Luna, James Franco, Alison Pill, Victor Garber, Denis O’hare, Joseph Cross, Stephen Spinella, Lucas Grabeel, Brandon Joyce, ZVI Howard Rosenman, Kelvin Yu
Doblada al català: No
Producció: Focus
Pàgina web americana
Pàgina web espanyola

Aquesta entrada ha esta publicada en Cinema. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>