La bandera del món pot ser la d’un català!

Bandera del mónUn dissenyador català resident a Berlín, opta a guanyar el concurs per crear una bandera mundial.

El col·lectiu Adbusters ha convocat un concurs per crear una bandera mundial que ens englobi a tots. I la de’n Marc Arroyo és en aquests moments la primera a més de 300 vots del segon classificat, cal tenir en compte que les votacions s’acaben molt aviat, el proper 17 de març, i cal continuar ampliant les distàncies.

Aquesta bandera ha rebut suport de molts mitjans digitals catalans, quan ja era en segona posició, i a partir d’aleshores va començar una escalada de vots a un ritme molt superior a la primera classificada, fet que feia preveure que amb els dies que quedaven inevitablement aconseguiria la primera posició, però el verdader punt d’inflexió ha estat aparèixer a “l’Espai Internet” del telenotícies de tv3 d’aquest passat cap de setmana, quan en poc més de 24 hores ha passat d’estar a més de 100 vots del primer, a estar en primer lloc a més de 300 vots del segon.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanyes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: La bandera del món pot ser la d’un català!

  1. puigmalet diu:

    El text que acompanya el seu disseny ja val el vot

  2. Ferran diu:

    Torna la Catosfera. Després de l’èxit de l’any passat, les Segones Jornades de la Catosfera es duran a terme els propers dies 27, 28 i 29 de març a Granollers. S’ha obert ja el període de inscripcions i el llistat de participants és veritablement destacable.

    Tens més informació a la página web de les jornades: http://www.cdigital.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>