Túnel de cabrons

Disculpeu que tituli un article de forma tant sensacionalista, però és que se m’ha acudit la broma aprofitant l’anagrama Bracons=cabrons, i no m’he pogut resistir de fer-lo servir… No vull ser irrespectuós, i l’insult no l’adreço a ningú (de fet depèn de la posició que es tingui pot anar adreçat tant als polítics que el fan, i als que ho permeten; com als ecologistes que sempre es queixen del progrés), simplement és el pretext que em serveix per fer aquest petit article.

Jo no és que estigui especialment a favor ni en contra del túnel de Bracons que s’ha inaugurat avui, però ha estat un tema molt polèmic, sobretot al propi territori on s’ha fet l’obra. En general crec que clarament s’ha de protegir el medi ambient, però que tampoc pot ser un fre al desenvolupament i la vertebració del territori. Com en qualsevol presa de decisions, ni és blanc ni negre, i ens hem de situar en el gris, així doncs sempre s’han d’avaluar els punts a favor i en contra, i en aquests casos és l’impacte mediambiental en front a la necessitat real de comunicació d’una zona determinada, o el possible impacte social i econòmic que pugui tenir una determinada infraestructura, i si realment compensa fer-ho.

Val la pena en aquest cas?

Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>