Els Trons en concert al Prat!

Cartell del concert de "Els Trons"No acostumo a fer recomanacions musicals al meu blog, però aquest cop crec que s’ho val, i a més -no ho negaré- tinc una motivació extra per a fer-ho, ja que el meu cosi Xavi (al baix), és un dels integrants d’aquest nou grup, que fa excel·lents adaptacions a la nostra llengua de clàssics del garatge americà del 1966.

Si en voleu una petita mostra podeu escoltar les seves primeres 5 cançons al MySpace de “Els Trons“, i de ben segur que us enganxaran tant com ho han fet amb mi, jo no em penso perdre el concert, i tu?

Aquest divendres 3 de juliol a les 10 de la nit, dins del marc del Festival de Ritmes que organitza La Capsa], els tindreu en concert (de franc) a la Plaça Louis Braille del Prat de Llobregat.

Ja ens hi veurem!

Aquesta entrada s'ha publicat en Música i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Els Trons en concert al Prat!

  1. Puigmalet diu:

    Hola pratiota!

    Es fa saber que el proper diumenge dia dotze de juliol arRIBA el cinquantenari de la mort d’aquell qui es va preguntar “¿D’on venim, que no fos tornada? / Com una absurda enamorada, / la vida ens fa plorar el passat. / ¿On tornem, que no fos naixença? / Vivim de mort, i no ens és grat; / morim d’amor, i no s’hi pensa”. Queda notificat a efectes d’algun possible apunt commemoratiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>