#PlanetaTIC: Facebook, Viquipèdia, Enciclopèdia catalana, Botiga d’Apple…

Després de les vacances d’estiu, el passat 8 de setembre vaig tornar a la càrrega amb la secció sobre tecnologies de la informació i la comunicació que faig per segona temporada al magazine matinal del Prat Ràdio, el Planeta Prat. El programa ha estat conduït per la Laura Quinto fins el passat mes de juliol, i des d’aquesta temporada per en José David Muñoz, als quals vull aprofitar per agraïr-los des d’aquí l’oportunitat que m’han donat de fer ràdio.

En aquesta edició vam parlar sobre el Facebook, que ens ofereix la possibilitat de tancar la sessió oberta en un altre ordinador; sobre la Viquipèdia en català, que assoleix la 13a posició mundial en nombre d’articles; de l’Enciclopèdia catalana, que es redissenya i es fa col·laborativa, i que a més el web de l’enciclopèdia i del diccionari se separen; sobre el nou Partit Pirata de Catalunya; i sobre l’obertura de la primera botiga d’Apple a Barcelona, entre d’altres comentaris diversos…

A continuació podeu escoltar la secció, que dura 22 minuts rodons, o descarregar-lo:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Descarrega’t el #PlanetaTIC del 8 de setembre del 2010

Aquesta entrada s'ha publicat en A la ràdio i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>