ReisMags.cat a l’Espai Internet de TV3

El passat diumenge 12 de desembre l’Espai Internet del Telenotícies de TV3 va parlar de webs sobre els Reis Mags, i en primer lloc ho van fer sobre ReisMags.cat, el web que vaig crear el Nadal del 2007, i que encara funciona amb un redisseny presentat precisament el mateix dia en que es va emetre aquest espai, per això les captures que apareixen al vídeo que trobareu a continuació no es corresponen amb el disseny actual del web.

Entre d’altres novetats del web cal destacar que hi ha una més important integració del web a les xarxes socials, amb canals propis al twitter i al facebook, i més facilitats per que tothom que visiti el web pugui compartir-ne els continguts que més li agradin.

Vull aprofitar aquestes línies per donar les gràcies a la gent de l’Espai Internet per haver-ne parlat, i recomanar-vos (com no) que visiteu el web: ReisMags.cat

Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>