12/12/12 i prou?

Avui és l’11/11/11, i han sortit tot d’iniciatives aprofitant aquesta curiosa casualitat, que es repeteix cada any, un dia, un mes i un any després, des de l’1 de gener del 2001. Bé, en realitat la primera vegada que recordo que es va fer aquest “joc” va ser en motiu del 2 de febrer del 2002, suposo que l’1 de gener del 2001, entre que és festiu, les ressaques del cap d’any, i que encara estàvem discutint si el mil·leni havia canviat l’1 de gener del 2000 o del 2001 ens va passar per alt a tots, i evidentment tenia més pes el fet de ser cap d’any que aquesta solemne bajanada…

El cas és que això s’ha anat repetint anualment en el dia i mes corresponents, però l’any que ve, el 2012, serà el darrer en que es produirà aquesta casualitat, ja que el 2013, no tindrà un tretzè mes. A menys que els mandataris internacionals desesperats per no trobar solució a la crisi (dels… nassos!) decideixin modificar el calendari per crear l’”Onzembre”, que és el que vindria després del desembre… no? Així els nostres polítics donarien l’oportunitat a tota la població idiotitzada de la terra per celebrar el 13/13/13… I l’any 2013 tornaria a tenir una notícia “positiva”, que evitaria que tota la humanitat entrés en una profunda depressió pel fet de no tenir cap tonteria per celebrar.

Encara que aleshores si que estaria totalment justificat que hi haguéssin rumors sobre la fi del món, si totes aquestes casualitats del calendari sempre han estat una mica barrejades de superstició, el 13 del 13 del 2013, segur que fins hi tot hi hauria suïcidis col·lectius… I no vull pensar si caigués en dimarts o divendres!

D’aquesta manera, els nostres inútils governants, que buscaven una notícia positiva, provocarien en realitat que la població de la terra disminuís dràsticament. Ara que havíem arribat als 7.000 milions… Quina llàstima! Però pensem-ho bé, si tota aquesta massa idiotitzada col·lapsés i s’extingís (a banda de que tindríem menys problemes repartint els recursos naturals limitats), possiblement pujaria la mitjana del coeficient intel·lectual de la humanitat i tot aniria millor!

Aquesta entrada ha esta publicada en Coses meves. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: 12/12/12 i prou?

 1. Casualment he anat a parar aquí… Doncs a mi, que vaig encunyar el nom Onzembre (que no pas la paraula), que fusionava “Onze de setembre” per a una determinada (o indeterminada, però en cualsevol cas independentista) persona, poeta diria jo, ja em va bé el tretzè mes… Ara, la data que imagino no és pas el 13.13.13 sinó més aviat l’11.13.14 és a dir la diada nacional de Catalunya i proposta de declaració unilateral d’independència per al 2014. Així ho commemorem amb un mes propi i ja podem passar a substituir, un cop alliberats, l’himne dels “Segadors” (massa triturat comparat amb la cançó popular) pel “Cant dels Ocells”, posem per cas, que seria un bon himne per a un país pacífic però alhora lliure… Però no voldria que aquesta proposta semblés una analogia d’allò tan nostrat de la setmana dels tres dijous, car almenys la proposta de declaració unilateral d’independència no només em sembla seriosa sinó l’única alternativa real (a banda de l’alternativa de morri-se de fàstic a les Espanyes, que no és tant una alternativa com un suïcidi, aquest sí col·lectiu i ben realitzable, segons sembla).

 2. Francesc Gelabert Ribas diu:

  No sabia que ja s’hagués inventat la paraula “onzembre” disculpa’m per manllevar-te-la… Salutacions!

 3. Ah, no és cap manlleu ni cap problema: per tant, no tinc res de qué disculpar-te… Senzillament m’ha fet gràcia. Ara per ara ja no queden gaire rastres a internet sobre la persona que signava Onzembre, però es pot trobar alguna cosa de 2009… Inicialment aquella dona signava Onze de Setembre i em vaig limitar a fusionar-li el nom, i li va agradar, es veu…

  Per tant, gràcies a tu. Gràcies a aquest fet, descobreixo un nou blog!

  Salut, Francesc, des de la Catalunya insular, concretament Menorca…

  Vincent Corb-Blau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>