Qui sóc jo?

Em dic Francesc Gelabert (com ja haureu notat pel títol d’aquest blog…), sóc del Prat de Llobregat, i em dedico al disseny de pàgines web pel meu compte.

  • Des del juny del 2002 estic al darrere de “De tot i més.cat” el meu web dedicat a l’humor en català .
  • El desembre del 2007 creo un web dedicat als Reis Mags d’Orient en català per encàrrec de la  inexistent “Confederació d’Associacions de Patges Reials dels Països Catalans”.
  • A principis del 2008 faig una mica d’activisme digital, i creo un web a imatge i semblança del de la campanya del Ministeri d’Indústria Espanyol “Jovenes en Red”, per fer-li una “contracampanya” que anomeno “VolemUnCATnoUn.es“.
  • Per la festa major del Prat, a finals de setembre del 2008, vaig presentar “Pratencs.cat“, el web de la comunitat de blogs del Prat de Llobregat.

A més d’això sóc aficionat a la lectura, al cinema, m’agrada parlar de política, m’agraden (lògicament) Internet i les noves tecnologies, i el joc de l’Scrabble. I per això aquests, entre d’altres, seran alguns dels temes sobre els quals escriuré en aquest blog, i ho faig, perquè també m’agrada escriure.

Els comentaris estan tancats.